Links

Hier vindt u diverse links van bedrijven waar we met veel plezier mee samenwerken, als ook links van andere dansscholen en rock and roll en swing agenda’s

Dans en Partycentrum Verbiest

Dans- en Partycentrum Verbiest is al jaren een begrip in West-Friesland.  De dansschool wordt inmiddels namelijk gerund door Elianne Findhammer – Verbiest, samen met haar echtgenoot Kurt Findhammer en natuurlijk ondersteund door trotse moeder Margriet en een groot team van enthousiaste leraren en assistenten.
Zij mogen zich al jaren rekenen tot een van de grootste dansscholen van Nederland.  Van 4 tot 100 jaar kunt u bij hun een danscursus op maat krijgen.
Buiten het geven van danslessen heeft de dansschool ook een naam opgebouwd in het organiseren van feesten en partijen, in elke prijsklasse, van gewoon tot (zeer) bijzonder, onder de naam Partycentrum Verbiest.

P-M-S Ontwerp

p-m-s ontwerp pms ontwerp

Een  eigenzinnig ontwerpburo dat sinds kort is gevestigd in het voormalige TROS gebouw van mediastad Hilversum! De kracht van PMS Ontwerp ligt ‘m vooral in vlotte voorstellen en overtuigende presentaties. Zij maken uw boodschap visueel en geven deze vorm in print of digitaal… No nonsense mentaliteit die al 32 jaar garant staat voor kwaliteit en uitgesproken vormgeving.